Forum > Mustang Discussions

HELP!!! 90 5.0 LX OVERHEATING ISSUE LOSING COOLANT!!! PLEASE HELP

(1/1)

MisScOrtn3y:
ok.. lets see i started noticing my car temp gauge hitting 270*degrees and then it would shout back down to normal. Iv changed the radiator i thought i was leaking from my overflow tank but i replaced the hose new hose clamp. Mind u if i was hitting 270* there should be smoke coming from the engine none. No white smoke from my exhaust so i dont think its a blown head gasket. Im thinking it might be my heater core or water pump but i think if it was my water pump it shouldnt not work then work it should work or dont. iv replaced my radiator cap to. as im driving and i put the defroster on it will start to blow hot then will go cold. but once i turn it off it will still run 270* . but i check the radiator it has coolant in it but the overflow tank will be completly empty. no leaks on the ground and iv had 4 people look at it with the result of it coming back idk. i dont want to keep spending money i want to fix my ride shes my favorite stang but if i cant figure it out i will end up selling it getting another one please help!!!!!!!

THANKS COURTNEY  :D :D :D

Soaring:
Have you checked to see if your heater core isn't leaking under the carpet.  You definitely have a leak somewhere.  Find it. 

MisScOrtn3y:
No.Tomorrow I'm going to have my dad pressure test it to see if its the cooling system but they think if it doesn't show there that its a blown head gasket. 

Soaring:
Sounds like a good plan.

MisScOrtn3y:
Thanks hun :)

Navigation

[0] Message Index

Go to full version