Author Topic: I'm really looking for some help with this one guys  (Read 2548 times)

primus1121

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
  • Mustang: 2000 GT
  • Daily driver: Ford Mustang GT 2000
  • Location: California
I'm really looking for some help with this one guys
« on: September 09, 2008, 12:13:12 AM »
My pony has a problem thats even after 2 dealership visits and a 255$ ignition linkage fix still has not stopped.
This problem only occurs when i have to A/C on. If I have the A/C on and I am stopped for a few minutes(red lights predominantly) my rpms will jump up by themselves getting to about 1500 sometimes almost hitting 2000. When i shift it into neutral the problem goes away. If i turn off the A/C the problem also goes away. Does anyone have a clue as to why this is going on? The dealer messed with the ignition linkage(at least thats what they say) and the problem still happened but did not happen as badly, the rpms would only reach about 900 or so but now the problem is back.

PLEASE IF YOU HAVE A CLUE HELP.

THANK YOU IN ADVANCE
-Charles

rmodel65

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 681
  • Gender: Male
  • the mustang man
  • Mustang: 65 fastback modded
  • Daily driver: 1991 gt vert
  • Location: US
Re: I'm really looking for some help with this one guys
« Reply #1 on: September 09, 2008, 03:39:41 AM »
hmm i wonder if there is a problem in the computer as the compressor coming on should create a slight rise in idle, but nothing about what you are talking about

is your check engine light on?

primus1121

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
  • Mustang: 2000 GT
  • Daily driver: Ford Mustang GT 2000
  • Location: California
Re: I'm really looking for some help with this one guys
« Reply #2 on: September 09, 2008, 10:46:35 PM »
The engine did come on a few times. The first time i used an ODB II and scanned the computer and came back with no codes. The second time i took it to the dealer and then thats when they worked on the ingniton linkage. Also once i got it back from the dealer my ABS light will randomly come on while I am driving and then my traction control will turn itself off and i cannot turn it back on. Do you know what could be the reason for that problem?

:-V-:

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Mustang: 2001 GT
  • Location: New Jersey
Re: I'm really looking for some help with this one guys
« Reply #3 on: September 18, 2009, 03:38:07 AM »
Same Problem Here. Any solution to the traction light problem?

 

+-Navigation

Other languages
ESPANOL
FRANCAIS
Soaring
Soaring
In memory of our moderator Glen Wren AKA Soaring
1943-2011
Links



Dallas Mustang


Menu
LO-FI Version
Mustang classifieds
Muscle car classifieds
Classic Mustang FAQ


Mustangs for sale


Top Posters

Soaring
Posts: 4279
Thierry
Posts: 1379
66GTKFB
Posts: 845
rmodel65
Posts: 681
Jeff73Mach1
Posts: 471

Used Cars for sale - Ford Mustang classifieds - Forum Camaro FR

Powered by EzPortal